Saturday, September 8, 2012

Akedemi përkujtimore për Rexhep Bislimin

Akedemi përkujtimore për Rexhep Bislimin

Lajmerohen familjet e Deshmoreve , Invalidet , Veteranet e luftes se UCK-se, te burgosirt politike,Instutucionet publike dhe private te Komunes sone , subjektet politike dhe qytetaret e Ferizajit me rrethine se me daten 13 shtator , ne ora 11.00 ne sheshin “Adem Jashari”solemnisht do te shpaloset shtatorja e komandatit te pare te Gueriles se UCK-se per Ferizaj e rrethine , Deshmorit te Kombit. REXHEP BISLIMI.

Duke qene pjesemarres ne kete ngjarje me rendesi per qytetin tone,ne aktin e nderimit te Deshmorit,Komandantit Rexhep Bislimi,perjetesimit te vepres Atdhetare te tij dhe te gjithe Deshmoreve te Kombit,nderojne luften clirimtare,Deshmoret tane te Shtrenjte ndjenje Krenari Kombetare dhe kultivojne trashegimi patriotike per brezat qe do te vijne. LAVDI DESHMOREVE TE KOMBIT Shpresoj se ky lajm do te postohet ne portalet e juaja , per deshmoret e kombit dhe per nder te gjith shqiptarise me Rrespekt ! Djali i Rexhep Bislimit ( Fisnik Bislimi )/Lajmetsot/No comments:

Post a Comment