Wednesday, September 12, 2012

Nëna nuk e ka ditur se Nazimi vrante njerëz!

Nëna nuk e ka ditur se Nazimi vrante njerëz!

Dëshmitarja Nexhare Bllaca, e pyetur se a ka qenë në dijeni se djali i saj ka vrarë njerëz, konkretisht Ibush Kllokoqin ajo, tha se nuk ka ditur asgjë për djalin e saj Nazimin derisa ai ka dalur në televeizone dhe ka folur…

Edhe pse ishte paraparë që të dëshmoi personazhi tashmë shumë i njohur në Kosovë e më gjerë Nazim Bllaca si dshmitarë bashkëpunues i prokurorisë dhe njëherish i vetë shpallur agjentë i Shërbimit Informativ të Kosovës, ai nuk është thirrrur. Dëshminë e saj e ka dhënë nëna e tij Nexhare Bllaca./Botasot/No comments:

Post a Comment