Monday, June 4, 2012

MPB konkurs për pranimin e 300 policëve

Ministria e Punëve të Brendshme (MPB) shpallë konkurs për punësimin e 300 policëve, ndërsa në kuadër të kësaj shifre nuk dihet akoma se sa do të jenë shqiptarë. 

Punësimi do të bëhet pas kryerjes së këtyre kandidatëve të trajnimit njëvjecar në Qendrën për trajnim pranë MPB-së. 

Kandidatët duhet të jenë më të rinj se 25 vje[ dhe të kenë arsimimin e mesëm. Paraqitja e kandidatëve duhet të bëhet pranë SPB-së në Shkup dhe stacioneve policore në Gazi Babë, Bit Pazar dhe Karposh, si dhe në sektorët në Manastir, Veles, Kumanovë, Tetovë, Ohër, Strumicë dhe Shtip. (INA)No comments:

Post a Comment