Friday, July 13, 2012

Zhduket thesi me para në pikën e pagesës rrugore në Shkup

Një thesë me para është zhdukur mbrëmë nga arka e pikës së pagesës rrugore në fshatin Gllumovë të Shkupit. 

Kjo është bërë e ditur nga transportuesit e parave të ndërmarrjes publike “Rrugët e Maqedonisë”, të cilët kanë hasur dje arkën e zbrazët dhe mungesën e parave. 

Rasti menjëherë është lajmëruar në stacionin policor “Gjorce Petrov” në Shkup dhe se policia është vënë në ndjekje dhe për ndriçimin e rastit. 

Deri tani nuk dihet se bëhet fjalë për grabitje dhe se nuk dihet akoma se sa para mund të kenë qenë në thesin e mbushur me para, të grumbulluara nga taksat e pagesës rrugore. (INA)

 No comments:

Post a Comment