Friday, July 6, 2012

PDSH: Çka po ndodh me aksionin “Monstër” dhe kush e vrau Harun Aliu

PDSH përmes një reagimi të shkurtër i është kundërpërgjigjur sot akuzave të BDI. 

"Me mijëra herë ju kemi thënë BDI-së kush jeni ju? Ndërkohë, sqarojuni shqiptarëve çka është duke ndodhur me aksionin policor "Monstrum", ku i keni faktet për atë që i quajtët shqiptarët islamist radikal dhe terrorist?", pyet PDSH.

Ndërkohë, në pjesën tjetër të reagimit të shkurtër theksohet një pyetje e drejtpërdrejt për Ali Ahmetin se "kush e vrau shokun tënd të ngushtë Harun Aliun?".

BDI sot reagoi kundër PDSH-së me rastin e shënimit të 19 vjetorit të këtij subjekti politik shqiptar, duke e quajtur subjekt që vazhdimisht përçau shqiptarët. (INA)

 No comments:

Post a Comment