Saturday, July 7, 2012

Thaçi e Tadiq shtrëngojnë duart në Dubrovnik (Video)

Thaçi e Tadiq shtrëngojnë duart në Dubrovnik (Video)

Ish –kryetari i Serbisë Boris Tadi dhe njëherësh  kryetar i  Partisë Demokratike Boris Tadiq në përfundim të takimit Croatia summit në Dubrovnik ia zgjati dorën kryeministrit të Kosovës Hashim Thaçi, njofton portali Veçernji.

Portali kroat nuk jep detaje të tjera rreth kësaj përshëndetje ndërsa Tadiq ka thënë për medie serbe se është takuar me disa udhëheqës evropianë.No comments:

Post a Comment