Wednesday, July 4, 2012

Tajo në zvicër ofron kredi edhe në gjuhën shqipe!

Tajo në zvicër ofron kredi edhe në gjuhën shqipe!

Koha e pushimeve po ofrohet, shqipëtarëve në zvicër u duhen para, për të shkuar në pushime në vendlindje dhe në vende të tjera bregdetare, por ndoshta edhe për martesa etj. Duke pasur parasysh krizën financiare, e cila e ka goditur botën, dhe sistemin e ri financiar ku njerëzimi fitojnë para aq sa për te mbijetuar, ka shtyrë që te krijohen banka të shumta private në zvicër. Numri i bashkatdhetarëve tanë që kalon shumën ndoshta edhe mbi 300,000 ka shtyrë që shumë banka private të ofrojnë dokumentet e tyre administrative edhe në gjuhën shqipe.

Mos integrimi i mjaftueshëm i shqipëtarëve në zvicër është shkaku kryesor që kompanitë financiare në zvicër si  bankat, sigurimet shëndetësore etj,  kanë përkthyer dokumentet administrative në gjuhën shqipe.

Tajo si ndërmjetësues për kredi private në zvicër, ka përkthyer webfaqen  e saj zyrtare (http://www.tajo.ch/al/) edhe në gjuhën shqipe. Si shkak për të ofruar shërbimet e saja edhe në gjuhën shqipe, është vetë  fakti  që e cekëm më lartë.

Jo vetëm Tajo ka shprehur interesin për të rritur numrin e klientëve shqipëtarë, por këtë e kan shprehur edhe shumë banka tjera private në zvicër, përshkak se  shqipëtarët janë dominues në fushën e huazimit të të hollave, ku po thuajse çdo e dyta familje është e zhytur në kredi./Lajmetsot/2 comments:


  1. Wir bieten Privat-, Handels-und persönliche Darlehen mit niedrigen Zinsen innerhalb von 1 bis 20 Jahren rückzahlbaren Dauer Zeitraum zu jedem Teil der Welt. Wir geben Kredite jeder von Ihnen gewünschten Menge. Unsere Kredite sind gut für maximale Sicherheit, das ist unser priority.We sind die Projektförderung, und wir bieten Darlehen aus dem Bereich von 10.000 bis 100.000.000 Zinssatz beträgt 2% pro Jahr versichert. Sie sind zu beraten, uns per E-Mail an: info@goldenstarfnchome.com

    ReplyDelete
  2. A keni nevojë për një kredi ? $ 3,000 deri $ 10.000.000 kredi në dispozicion . Mos e humbni kohën tuaj duke kërkuar një kredi , vetëm të na kontaktoni tani dhe ju do të merrni atë kredi që ju keni qenë kohë të gjatë në kërkim të. Email : monganfinanciallink@hotmail.com

    ReplyDelete