Thursday, August 23, 2012

Cërvenkovski: Zgjedhjet parlamentare në pako me ato lokale

Lideri i partisë më të madhe opozitare LSDM, Branko Cërvenkovski theksoi se në rast se partitë e koalicionit qeverisës vendosin për zgjedhje të parakohshme parlamentare, atëherë më së mirë është që ato të mbahen së bashku me zgjedhjet lokale. 

“Dua që të mbijetojë koalicioni midis Gruevskit dhe Ahmetit që të mundet qytetarët që në zgjedhjet e ardhshme ti dënojë për politikën e keqe të qeverisjes”, deklaroi Cërvenkovski pas takimit me zëvendës-ndihmës sekretarin amerikan, Filip Riker. 

Sipas tij, koha më logjike për mbajtjen e këtyre zgjedhjeve duhet të jetë marsi, kur duhet të caktohen zgjedhjet lokale.  Ai shtoi se cështja për zgjedhje të parakohshme ka qenë gjithmonë opsion i hapur për LSDM. (INA)No comments:

Post a Comment