Wednesday, August 29, 2012

Diaspora shqiptare në SHBA, tryezë për çështjen mbarëkombëtare

Diaspora Shqiptare në Amerikë e Bashkuar (Albanian Diaspora in America United) më 2 shtator do të organizojë një tryezë me temë: " Çështja mbarëshqiptare për zgjidhje".

Në këtë takim do të marrin pjesë përfaqësuesit e të gjitha organizatave shqiptare në Amerikë, posaqërishtë ato të Nju Jorkut.

"Të gjithë shqiptarët të bashkuar në një Shqipëri Etnike të shprehin mendimin e tyre rreth çështjes sonë mbarëkombëtare. Edhe nëpërmjet rrjetit social shqiptarët kudo që ndodhen mund të japin mendimin e tyre rreth kësaj çështje kaq të rëndësishme", thuhet në njoftim.

Diaspora Shqiptare në Amerikë i fton të gjithë ata që e ndjejnë veten shqiptar në këtë takim historik mbarëkombëtar, ku fjala e tij/saj do të jetë historike për çështjen kombëtare.

Organizatori kryesor i kësaj tryeze është ish-kandidati demokrat për kongresmen, Emin Edi Egriu,  si dhe aktivisti i devotshëm Bashkim Kllobocita. (INA)No comments:

Post a Comment