Friday, August 24, 2012

Orë përkujtimore për poetin Ali Podrimja

Në kuadër të aktiviteteve të Mbrëmjeve Strugane të Poezisë, duke shfrytëzuar ambientet e përshtatshme për këto aktivitete, gjatë ditës së sotme do të mbahet një orë përkujtimore për poetin e ndjerë nga Kosova, Ali Podrimja.

Ky aktivitet, kushtuar jetës dhe veprës së poetit të madh shqiptar, do të zhvillohet në "Poshka Teatër" në ora 14.00.

Për jetën dhe veprën e poetit Ali Podrimja, fjalë rasti do të mbajë Akademik Ali Aliu, njofton korrespodenti i agjencisë së lajmeve INA.

Poashtu, në kuadër të kësaj ore letrare, do të promovohet edhe libri më i ri i poetes Delvina Kërluku, me titull "Varg Vese", botuar nga Shtëpia botuese "Serembe". Për librin me poezi të poetes Delvina Kërluku, fjalë rasti do të mbajnë Akademik Ali Aliu dhe poeti e shkrimtari Resul Shabani. (INA)No comments:

Post a Comment