Tuesday, August 21, 2012

Pele: Neymar do bëhet më i mirë se Messi

Pele vazhdon me deklaratat e tij në përkrahje të talentit brazilian Neymar dhe krahasimet me Leo Messin.

"Maradona ka luajtur shumë mirë me këmbën e majtë por që ishte i dobët me kokë Messi është tërësishtë një kopje e tij. Neymar do të bëhet më i fortë se të 2 argjentinasit.

Ai di të luaj mirë me të dy këmbët dhe luan shumë bukur me kokë" deklaroi Pele.No comments:

Post a Comment