Friday, August 31, 2012

Dy shtetase shqiptare ndalohen në një lokal në Gostivar

Dy shtetase shqiptare janë ndaluar në një lokal hotelierik në rajonin e Gostivarit, për shkak të mospajisjes me leje pune.
MPB e Maqedonisë informoi se dy shtetaset shqiptare u ndaluan në lokalin "Delfina" në Gostivar, ku njëra nga vajzat 17 vje[ nga Kor[a ka punuar në kundërshtim me rregullativat e ligjit të punës, duke qenë në minorenë si dhe vajza tjetër 19 vje[are nga Pogradeci, e cila nuk kishte rregulluar qëndrimin dhe lejen e punës. Policia menjëherë pas ndalimit të tyre ka dhënë urdhërin për deportimin e tyre në territorin shqiptar, ndërsa masa ndëshkimi kundër pronarit të lokalit. (INA)No comments:

Post a Comment