Wednesday, August 15, 2012

Zidan trajnon të rinjtë e Realit

Legjenda Zinedin Zidan do të angazhohet në punën e shtabit teknik të Realit gjatë këtij sezoni. Zidan do të punojë me lojtarët e Kastilas ( ekipi B) dhe me ekipin e tretë të Realit, që është një pjesë e rrugës për marrjen e licencës së UEFA-s.

Zidan do të punojë edhe me repartin e të rinjve dhe me atë të juniorëve të "klubit mbretëror", dhe me siguri do të jetë një motiv i madh për të gjithë ata.No comments:

Post a Comment