Sunday, August 5, 2012

PDK-ja e AAK pritet të bashkohen

PDK-ja e AAK pritet të bashkohen

Me ngritjen e temperaturave të verës, janë ngritur edhe temperaturat politike në vend. Gjithë kësaj i priu çështja e vazhdimit të mandatit të presidentes së vendit për pesë vjet, derisa nënshkruesit e kësaj marrëveshje ndihen të tradhtuar. Menjëherë pas vendimit të Gjykatës Kushtetuese të Kosovës, partia më e madhe në vend PDK-ja, ka nis me përgatitje për ndryshime qeveritare dhe politike, duke nisur me koalicionin./Botasot/Lajmetsot/No comments:

Post a Comment